گزارش برگزاری دوره آموزشی غذهای عملگرا

انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با همکاری معاونت غذا و دارو...

برگزاری دوره آموزشی "مدیریت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO 17025"

 سیستم مدیریت آزمایشگاه مبتنی بر استاندارد ISO 17025...

آخرین اخبار

براساس بخشنامه شماره 29211 سازمان غذا و دارو مبنی بر اجباری بودن 25 امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه و نیز با عنایت به نامه شماره 7445/95/505/7/پ مورخ 13/4/1395 معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه ومعرفی انجمن مسئولین فنی به عنوان مجری برگزاری دوره های آموزشی ، چهارمین دوره آموزشی سال 1396 توسط انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با تأیید معاونت غذا و دارو برگزار میگردد.

عنوان: ارزیابی حسی در صنایع غذایی

امتیاز آموزشی:   5 امتیاز

مدرس : آقای دکتر رضا محمدی

زمان: پنجشنبه   1396/7/13 ساعت 8:30 الی 14

مکان:سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در بلوار شهید بهشتی جنب بیمارستان طالقانی

مدارک لازم جهت ثبت نام دوره:

         1. معرفی نامه از واحد مربوطه

         2. یک قطعه عکس 3*4

       3. پرداخت شهریه دوره آموزشی به شماره حساب 1855081306   بانک تجارت ( قابل پرداخت در کلیه شعب) و یا انتقال به کارت به شماره 5859837000068250   به نام انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان

شهریه مسئولین فنی و اعضای شاغل 600000 ریال                          شهریه اعضای غیر شاغل و دانشجویان 400000 ریال

توجه : تحویل رسید پرداخت بانکی و یا کپی رسید انتقال به کارت با ذکر نام روی آن الزامی می باشد.

آخرین مهلت ثبت نام: سه شنبه 11 مهرماه 1396

 

انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با همکاری معاونت غذا و دارو ،دوره آموزشی یک روزه غذای عملگرا را با هدف ارتقای سطح علمی مسئولین فنی واحدهای تولید استان در روز پنجشنبه 26 مرداد ماه در محل سالن اجتماعات کتازبخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی با تدریس خانم دکتر ساره روشن پور و با حضورمهمان ویژه جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا،عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رئیس پژوهشکده تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو برگزار نمود. به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی گواهینامه معتبر با تآیید معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه اعطا خواهد شد.

(( انا لله و انا الیه راجعون ))

استاد بزرگوار،جناب آقای دکتر سیامک آزادی

با کمال تاسف و تالم درگذشت برادر گرامیتان  مرحوم مهندس سروش آزادی را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم طلب آمرزش الهی و برای بازماندگان صبر جمیل از خداوند منان مسئلت داریم.

برگزاری دوره آموزشی" غذاهای عملگرا functional food "

 

براساس بخشنامه شماره 29211 سازمان غذا و دارو مبنی بر اجباری بودن 25 امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه و نیز با عنایت به نامه شماره 7445/95/505/7/پ مورخ 13/4/1395 معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه ومعرفی انجمن مسئولین فنی به عنوان مجری برگزاری دوره های آموزشی ، سومین دوره آموزشی سال 1396 توسط انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با تأیید معاونت غذا و دارو برگزار میگردد.

•    عنوان:" غذاهای عملگرا functional food "
•    امتیاز آموزشی:   5امتیاز
•    مدرس : خانم دکتر ساره روشن پور
•    زمان: پنجشنبه 1396/5/26ساعت 8:30 الی 14

مکان:سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در بلوار شهید بهشتی جنب بیمارستان طالقانی
•    مدارک لازم جهت ثبت نام دوره:
1) معرفی نامه از واحد مربوطه
2) یک قطعه عکس 3*4
3) پرداخت شهریه (مبلغ    600000    ریال مسئولین فنی و شاغلین ، 400000 ریال اعضای غیر شاغل و دانشجویان ) به شماره حساب 1855081306 بانک تجارت ( قابل پرداخت در کلیه شعب) و یا انتقال به کارت به شماره5859837000068250به نام انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان

توجه : تحویل رسید پرداخت بانکی و یا کپی رسید انتقال به کارت با ذکر نام روی آن الزامی می باشد

 

 

پیرو آگهی قبلی در خصوص طرح بیمه تکمیلی درمان بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت ثبت نام تا 31 تیر ماه تمدید شد و بعد از این تاریخ قابل تمدید نخواهد بود لذا در صورت نیاز تا پایان وقت اداری   31  تیر ماه  اقدام فرمائید.

Go to top