انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با همکاری معاونت غذا و دارو ،دوره آموزشی یک روزه غذای عملگرا را با هدف ارتقای سطح علمی مسئولین فنی واحدهای تولید استان در روز پنجشنبه 26 مرداد ماه در محل سالن اجتماعات کتازبخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی با تدریس خانم دکتر ساره روشن پور و با حضورمهمان ویژه جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا،عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رئیس پژوهشکده تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو برگزار نمود. به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی گواهینامه معتبر با تآیید معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه اعطا خواهد شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Go to top