برگزاری دوره آموزشی " مدلینگ فرایند و فرمولاسیون در صنایع غذایی"

براساس بخشنامه شماره 29211 سازمان غذا و دارو مبنی بر اجباری بودن 25 امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه و نیز با عنایت به نامه شماره 7445/95/505/7/پ مورخ 13/4/1395 معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه ومعرفی انجمن مسئولین فنی به عنوان مجری برگزاری دوره های آموزشی ، پنجمین دوره آموزشی سال 1396 توسط انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه با تأیید معاونت غذا و دارو برگزار میگردد.

  • عنوان: " مدلینگ فرایند وفرمولاسیون در صنایع غذایی"     
  • امتیاز آموزشی:   5امتیاز
  • مدرس : آقای دکتر میراحمدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان    
  • زمان: دوشنبه 20 آذر ماه   ساعت 8:30 الی 14
  • مکان:سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واقع در بلوار شهید بهشتی جنب بیمارستان طالقانی

مدارک لازم جهت ثبت نام دوره:
معرفی نامه از واحد تولیدی

یک قطعه عکس 3*4

پرداخت شهریه (مبلغ    600000    ریال مسئولین فنی و شاغلین ، 400000 ریال اعضای غیر شاغل و دانشجویان ) به شماره حساب 1855081306 بانک تجارت ( قابل پرداخت در کلیه شعب) و یا انتقال به کارت به شماره5859837000068250به نام انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان

توجه : تحویل رسید پرداخت بانکی و یا کپی رسید انتقال به کارت با ذکر نام روی آن الزامی می باشد.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Go to top